De voet en hand specialiste

 

Uw voeten verdienen extra aandacht en kunt u pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen. 

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Desiree Bours, gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.

Daarnaast ben ik ook nagelstyliste en kunt u bij mij terecht voor manicures en het zetten van gellack.

 

Contact opnemen

istockphoto-1434781459-612x612

Mijn expertises

 Ik kan u o.a. de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening.

iStock-1329308719

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen.

 

iStock-1329308719

Gel voor de behandeling van schimmelnagels

In onze praktijk gebruiken wij pedique. Bij deze gel is een antischimmelmiddel toegevoegd voor de bestrijding van de schimmel in de teennagels.

iStock-1329308719

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.